Center for Cybersikkerhed (CFCS) er nu klar med sin beretning, som centeret ifølge Lov om Center for Cybersikkerhed skal udgive årligt. I henhold hertil redegør beretningen for antallet af sikkerhedshændelser, som CFCS har håndteret i 2022, og beskriver nogle af centerets primære opgaver.

 

"I år har vores beretning fået et nyt format, hvor vi viser lidt mere af, hvem vi er, og hvordan vi arbejder. Læserne får blandt andet fortællinger fra nogle af CFCS' egne medarbejdere, og vi giver et indblik i, hvilke faggrupper der arbejder i centeret," fortæller chef for Center for Cybersikkerhed, Thomas Flarup.

 

En medarbejder fortæller blandt andet om, hvordan krigen i Ukraine påvirkede cybertrusselsbilledet og krævede et endnu tættere samarbejde på tværs af FE. En anden medarbejder beretter om centerets arbejde med at styrke samarbejdet om cybersikkerhed i rigsfællesskabet og deler sin karriererejse gennem flere forskellige afdelinger i CFCS.

 

"Vi vil gerne bruge vores beretning til at være mere åbne om vores arbejde i CFCS. Jeg håber, det bliver taget godt imod og kan være med til at styrke vores vigtige dialog og samarbejde med myndigheder og virksomheder om at skabe resiliens på cyberområdet i Danmark," siger han.

 

Læs CFCS' beretning 2022