Center for Cybersikkerhed har netop udgivet sin årlige vurdering: Cybertruslen mod Danmark 2021. Vurderingen fastholder et højt trusselsniveau mod danske virksomheder og myndigheder især i fra cyberkriminalitet og –spionage og peger på, at truslens karakter på flere områder har ændret sig som følge af udviklingen i hackernes værktøjer og metoder.

 

Trusselsvurderingen peger også på cybersikkerhed i forbindelse med hjemmearbejde som et nyt opmærksomhedspunkt for virksomheder og myndigheder, hvor hackergrupper udnytter de ændrede digitale vilkår i forbindelse med hjemmearbejdspladser og forsøger at komme ind via kendte sårbarheder, usikre fjernadgange eller svage adgangskoder.

 

En kommende udfordring kan desuden blive 5G-nettet, som indebærer en risiko for flere og nye angrebsflader gennem de produkter og apparater, der vil blive forbundet til internettet via en 5G-forbindelse.

 

Fredag den 18. juni kl. 13 præsenterer Center for Cybersikkerhed hovedpointer fra trusselsvurderingen på et åbent webinar. Der vil være mulighed for at stille spørgsmål efter præsentationen. Webinaret varer 45 minutter og alle interesserede er velkomne.

 

Cybertrusselsvurderingen kan læses i sin helhed på Center for Cybersikkerheds hjemmeside.

 

Tilmelding

Tilmelding foregår via linket nedenfor. Linket er til den webinarplatform, som Center for Cybersikkerhed anvender til at hoste webinaret.

 

Tilmelding til webinar: Cybertruslen mod Danmark 2021