Der har i den offentlige debat været meget omtale af kunstig intelligens – bedre kendt under betegnelsen AI – og cybersikkerhed. Senest i forbindelse med udbredelsen af avancerede AI sprogmodeller, som kan generere meget troværdige tekster og assistere med udvikling af computerprogrammer. 

 

I forbindelse med cybersikkerhedsmåneden holder Center for Cybersikkerhed et webinar, hvor du kan blive klogere på AI og sprogmodellernes betydning for udbredelse af cyberangreb.

 

Webinaret giver et overblik over, hvilke muligheder de nye teknologier medfører og forholdsregler for beskyttelse af egne AI-løsninger mod misbrug. 

 

Vi giver også anbefalinger til, hvilke overvejelser, man som organisation skal gøre sig, om brugen af kunstig intelligens, og hvordan man kan beskytte sig mod cybertrusler fra AI.

 

Torsdag den 26. oktober kl. 14-15 inviterer Center for Cybersikkerhed til webinar om AI og cybersikkerhed. Alle interesserede er velkomne, og der vil være god tid til spørgsmål.

 

Tilmelding

Tilmelding foregår via linket nedenfor. Linket er til den webinarplatform, som Center for Cybersikkerhed anvender til at hoste webinaret.

 

Link til tilmelding: AI og cybersikkerhed

 

For spørgsmål vedrørende webinaret: Kontakt os på policy@cfcs.dk.