Tirsdag den 22. juni 2021 kl. 10-11 inviterer Center for Cybersikkerhed til webinar om logning i it-systemer til brug for undersøgelser af cyberangreb.

 

Logning er en vigtig del af et godt cyberforsvar og mange virksomheder og myndigheders cybersikkerhed kan forbedres betydeligt med fokus på god logning. Selvom logning i sig selv ikke nødvendigvis kan forhindre et cyberangreb, er det uundværligt, når angreb skal opdages og undersøges. Alligevel er der manglende eller ufuldstændige logs i mere end tre ud af fire operative sager, som Center for Cybersikkerhed (CFCS) arbejder med, og det begrænser undersøgelsen af cyberangreb. 

 

På webinaret præsenterer CFCS den kommende undersøgelsesrapport ’Ingen log – intet indbrud’. Rapporten handler om en konkret sag, hvor Center for Cybersikkerhed blev bedt om hjælp til at undersøge et muligt cyberangreb i en dansk myndighed. Sagen viser, hvordan kvaliteten af logs hos den pågældende myndighed var direkte betydende for, hvor langt CFCS kunne nå i sine undersøgelser af cyberangrebet. 

 

Herefter præsenterer CFCS anbefalinger til at komme i gang med en god logning. Til sidst vil der være mulighed for at stille spørgsmål om logning til et panel af eksperter fra CFCS og EnergiCERT.

 

Webinaret henvender sig primært til organisationers it-ledelse og it-teknikere, men alle interesserede er velkomne.

 

Webinaret afholdes den 22. juni kl. 10:00-11:00.

 

Program:

 

  • Velkommen
  • Præsentation af undersøgelsesrapport ”Ingen log – intet indbrud”
  • Præsentation af vejledningen ”Logning – en del af et godt cyberforsvar”
  • Spørgsmål til panel
  • Afslutning og tak for i dag

 

Tilmeld dig her: https://12dkjs.videomarketingplatform.co/logning-forskellen-pa-at-tro-eller/73260bb21b60bd101e72