[Oprindeligt publiceret af Center for Cybersikkerhed]

Chefen for Forsvarets Efterretningstjeneste Lars Findsen og CFCS’s chef Thomas Lund-Sørensen deltager i år i Folkemødet, hvor de deltager i en række arrangementer med emner som bl.a. cyberangreb, en efterretningstjeneste arbejdsvilkår og trusselsbilledet.


Lars Findsen deltager i Folkemødet om lørdagen i flere arrangementer, herunder et med titlen ”Tech og Blå Briller – en efterretningstjenestes arbejdsvilkår”. Han deltager desuden i et arrangement omkring sikkerhedspolitiske udfordringer arrangeret af Dansk industri, hvor også forsvarsministeren deltager, og i et arrangement omkring ledelse og kompetenceudvikling i industri 4.0 arrangeret af bl.a. DJØF.


Thomas Lund-Sørensen og CFCS deltager torsdag og fredag i arrangementer med bl.a. DTU om cyberangreb, hvor også M.A.L.T. Nielsen, viceforsvarschef og generalløjtnant, Peter Juel Jensen (Venstre) og Rasmus Larsen prorektor på DTU deltager. Her vil der også være et livehack v. Christian Damsgaard. Thomas Lund-Sørensen vil også deltage i Udenrigsministeriets arrangement, der handler om de største trusler mod Danmark.