[Oprindeligt publiceret af Center for Cybersikkerhed]

Center for Cybersikkerhed skal senere i dag på speeddates med nogle af Danmarks dygtigste it-studerende på Danmarks Tekniske Universitet (DTU). Her vil omkring 150 studerende stå klar til at snakke med de cirka 20 virksomheder, som de gerne vil i kontakt med og fremadrettet søge job hos.

Virksomhederne deltager med relevante repræsentanter samt minimum ét jobopslag, som de kan tale ud fra. Der er både tale om opslag på fuldtidsstillinger, studiejobs og praktikpladser, og de studerende har gennem flere uger kunne se opslagene og dermed forberede sig optimalt på speeddaten.

Center for Cybersikkerhed vil i de kommende år have et stort behov for at rekruttere stadigt mere specialiserede medarbejdere til cybersikkerhedsområdet for fortsat at håndtere den alvorlige cybertrussel mod Danmark bedst muligt.

”Center for Cybersikkerhed samarbejder allerede med uddannelsesinstitutioner om at udvikle deres faglige linjer, så de modsvarer de behov og kompetencer inden for cybersikkerhed, som vi og andre både myndigheder og virksomheder har brug for i fremtiden. Når vi vælger også at deltage i speeddating, så handler det om, at vi gerne vil tage en god snak ansigt til ansigt med de studerende om, hvad vi har brug for hos kommende medarbejdere. Og så håber vi naturligvis på at få skabt kontakt med gode potentielle kandidater,” siger centerchef Thomas Lund-Sørensen.

Det er blandt andet disse to jobopslag, som Center for Cybersikkerhed tager med til Synergy-eventet:

Netværksanalytiker
It-sikkerhedsspecialist med fokus på malware og reverse engineering

Det er De Studerendes Erhvervskontakt (DSE), der siden 2012 har arrangeret Synergy (tidligere Company Speed Dating) på DTU.